Fjellfisken
Ut på tur aldri sur
↓Klikk↓
↓Se Foto i header↓

Midtre Nesåvatn

Denne gangen går turen til Midtre Nesåvatn som ligger innpå fjellet ca. 16 km. fra Skorovatn. Skal leie en av hyttene til Skorovatn Jæger og fisk som de har overtatt etter Elkem som drev gruvedrift for noen år siden.

De som er med er fader'n 76 år gammel og fortsatt gangfør, broder'n Øystein, broder'n Torstein og meg selv Arnfinn. Vi følger merka sti fra Gruveinngangen og mot Berg gård. Terrenget er fint å gå i og vi går forbi mange fine vatn. Fjellområdet mellom Skorovatn og Nordli har en nesten utrolig tetthet av vatn overalt. Her er det mulig å få fin fisk hvis man er heldig.

Med hytta følger det båt man kan bruke og den blir flittig brukt uten at det hjelper oss så mye. Vi må ned i elva for å få noe, hvitfisk men det jo også mat.

Dagen etter blir det dagstur for meg opp til Nesåpiggen for å se på utsikten og fisking i Lievkiesåejtjønne og i Reinsjøen uten noe særlig resultat. Men det blir en fin dag allikevel med godt vær og mye å se.

Fiskemessig sett blir denne turen så som så men vi har hatt flott vær hele tiden. Loggen fra hytta viser jo også at folk som har vært her før har fått mye fin fisk, men denne gangen var det ikke vår tur.

Gaizeren

Utsikt mot Gaizeren.

Fiskemåltid på hytta

Fiskemåltid på hytta.

Kveld Nesåvatn

Kveld Nesåvatn.